Etadoro ondersteunt e-learning for kids

Etadoro ondersteunt e-learning for kids

E-Learning for Kids
Etadoro is trotse supporter van e-Learning for kids! Wat doet deze stichting precies? En waarom is Etadoro nu juist supporter van deze organisatie? Drie vragen aan oprichter van e-Learning for Kids en hoogleraar Nick van Dam.

 

Waarom e-Learning for Kids?
De stichting e-Learning for Kids is opgericht vanuit de overtuiging dat onderwijs de basis van alles is. “Het is geweldig dat steeds meer kinderen onderwijs ontvangen, en geweldig dat e-Learning for Kids daaraan bijdraagt. Helaas is het ook zo dat het gat tussen goed onderwijs en slecht onderwijs steeds groter wordt. En gebrek aan goed onderwijs is de bron van heel veel problemen in de wereld.” En onderwijs is voor ons heel vanzelfsprekend. Helaas is dat voor veel mensen niet zo. E-learning for Kids is een non-profit organisatie met als doel kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar, waar ook ter wereld, online toegang te geven tot goed onderwijs. Op een toegankelijke en leuke manier die kinderen aanspreekt. “In 2017 heeft e-Learning for Kids een recordaantal van 17 miljoen kinderen bereikt. En dat aantal blijft groeien.”

Altijd al willen leren?
De rode draad door het leven van Nick van Dam is leren. Zelf altijd willen leren? “Ik ben zelf een supporter van een leven lang leren. Etadoro is een geweldig initiatief dat mooie cursussen aanbiedt voor iedereen die altijd al heeft willen (door) leren.” Een leven lang leren maakt gelukkig? “Een leven lang leren maakt zeker gelukkiger! Een heel belangrijk motief in het leven van mensen is geluk. Als we kijken naar onderzoek naar geluk dan zien we dat mensen gelukkig zijn als ze sociale relaties hebben, zingeving ervaren in het leven en tenslotte als ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Leren is heel belangrijk voor geluk, en bepaald een keuze die je zelf kunt maken.”
Etadoro deelt deze visie en ondersteunt daarom graag deze geweldige stichting. Bij het kopen van een cursus kun je 1,5 euro doneren aan deze stichting. Doen! Wil je meer weten? Kijk dan op de website van e-Learning for Kids en bekijk deze video waarin Nick het zelf uitlegt.
Hoe kan ook jij dit initiatief ondersteunen?

Bij aankoop van een cursus van Etadoro heb je de mogelijkheid om 1,50 euro te doneren aan e-Learning for Kids. Dit kan ook zonder een cursus of cursusboek aan te schaffen. Log hiervoor in, klik bij een bij een willekeurige cursus en vink 'Donatie E-learning for kids' aan. Vergeet niet de cursus uit te vinken! Etadoro doneert dit bedrag een op een aan de stichting. 

Terug naar blog