Algemene voorwaarden

 1. Inleiding

  Deze website is eigendom van Roularta Media Nederland. Roularta Media Nederland is gevestigd aan Amalialaan 126 H te Baarn onder KvK: 32055487

 2. Aanmelding en betaling

  Je kunt je aanmelden voor een cursus via onze website www.etadoro.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Door je in te schrijven verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. Het studiegeld dient vooraf te worden voldaan. 

 3. Studie start en duur

  Na inschrijving op een cursus kan je direct starten met de cursus. De cursus kan in eigen tempo worden uitgevoerd. Na aanschaf blijft jouw cursus tenminste 2 jaar beschikbaar.

 4. Studiemateriaal
  In geval je cursusmateriaal hebt besteld, zal dit zo snel mogelijk bezorgd worden op het door jou opgegeven adres. Mocht de verzending onverhoopt langer duren dan 1 week zul je hierover tijdig worden geïnformeerd.
  Het door Etadoro geleverde studiemateriaal mag, in welke vorm dan ook, niet aan derden worden verstrekt.

 5. Studie: 14 dagen op proef

  Binnen 2 weken na inschrijving van de cursus, kan cursist de cursus kosteloos annuleren. Het verzoek tot annulering dient via e-mail aan info@etadoro.nl te worden gedaan.
  De cursist heeft het recht om het studiemateriaal te retourneren in geval de cursus binnen 2 weken na inschrijving wordt geannuleerd, onder voorwaarde dat het studiemateriaal niet gebruikt is. Portokosten voor retourneren zijn voor conto van de cursist.

 6. Privacy

  Als cursist online informatie aanvraagt of zich als cursist inschrijft, vraagt Etadoro een aantal persoonsgegevens om aan het verzoek tot informatie of inschrijving te kunnen voldoen.
  Etadoro gebruikt deze persoonsgegevens ook om u desgewenst op de hoogte te houden van nieuwe cursussen en andere activiteiten, al dan niet in samenwerking met andere aanbieders. Wil je verder geen informatie ontvangen, dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden.
 1. Klantenservice

  In geval van vragen op opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Etadoro. 
 • De klantenservice is te bereiken via info@etadoro.nl. Etadoro stelt zich tot doel om binnen 48 uur alle vragen via e-mail te beantwoorden.
 • Op kantoordagen (9.00 tot 17.00) is Etadoro ook telefonisch te bereiken: 035-6925210 (lokaal tarief).

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan de Nederlandse wetgeving.