Hoe werkt Etadoro?

Een online cursus van Etadoro bestaat gemiddeld uit 7 lessen, die elk ongeveer 2 tot 4 uur tijd kosten. Elke les heeft een vaste opzet en is eenvoudig te volgen. Met een gemiddeld cursustempo van 1 les per week ben je in ongeveer 2 maanden een kenner, maar je kunt de cursus natuurlijk geheel in je eigen tempo doen.

Een les bestaat uit verschillende onderdelen:

 • Theorie - Elke les bevat theorie. Deze lessen kun je downloaden, maar je kunt ook het cursusboek kopen, erg handig als naslagwerk.

 • Video - Iedere les wordt ingeleid met een inspirerende video van de trainer.

 • Opdrachten - Elke les bevat gevarieerde opdrachten, zodat je actief met de lesstof aan de slag gaat.

 • Quiz - Iedere les in een cursus bevat een quiz waarmee je je nieuw vergaarde kennis kunt testen.

 • Certificaat - Na afronding van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat downloaden.

 • Online Cursus - Onze online cursussen starten vanaf 55 euro.

 • Het Cursusboek - Onze cursusboeken zijn ook apart te bestellen en kosten €19,30 exclusief verzendkosten.

 • Persoonlijke begeleiding - Wil je dat je trainer een reactie geeft op je ingeleverde opdrachten? Kies dan persoonlijke begeleiding bij je cursus. Te bestellen vanaf 25 euro. Let op: dit is niet bij elke cursus beschikbaar.

 • Bijeenkomsten - we organiseren met enige regelmaat bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn apart te bestellen. De kosten verschillen per bijeenkomst. 

Aanmelden bij Etadoro

Na de aankoop van een cursus ontvang je een bevestigingsmail met een link waarmee je een account kan aanmaken.

Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus. Je gebruikt voor het inloggen je e-mailadres en een door jezelf gekozen wachtwoord. 

Gemakkelijk online leren

Hoe en waar je leert, bepaal je helemaal zelf. De Etadoro cursussen kun je volgen op een laptop of tablet, net waar jouw voorkeur ligt. Als je ingelogd bent, klik je jouw cursus aan, en kan je meteen beginnen. In het linkermenu bekijk je alle onderdelen van de les: de video, theorie, opdracht en de quiz. De video's, opdrachten, theorie en quiz kun je zo vaak bekijken als je wilt.

Ook handig, elke keer als je een onderdeel bekeken hebt, verschijnt er een groen vinkje. Zo weet je altijd waar je gebleven bent!

Bestel ook het cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken of de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. 

Een cursusboek is te bestellen vanaf €19,30 (excl. verzendkosten). Je kunt het cursusboek direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

Het cursusboek wordt binnen een week naar je toegestuurd.

Kies ook voor persoonlijke begeleiding

Onderdeel van elke les is de opdracht. Wil je dat je trainer een reactie geeft op je ingeleverde opdrachten of je vragen? Kies dan voor de optie 'persoonlijke begeleiding' bij je cursus. Let op: dit is niet bij elke cursus beschikbaar.

De kosten voor persoonlijke begeleiding wisselen per cursus. Je kunt persoonlijke begeleiding direct bestellen, maar ook later nog aankopen.

Heb je geen persoonlijke begeleiding? Geen probleem, ook dan kun je de opdrachten gewoon doen. 

Meteen starten met je cursus

Na de betaling kun je de cursus meteen starten. Of je kunt ervoor kiezen om te beginnen op een moment dat het je het beste uitkomt. De cursus doe je namelijk geheel in je eigen tempo en tijd. 

Voldoet de training niet aan je verwachtingen, dan horen we het graag. Tot 2 weken na aankoop van je cursus kun je deze kosteloos annuleren of wijzigen naar een andere Etadoro cursus.

Doe een gratis proefles

Wat heb je altijd al willen leren? Echt goed fotograferen? Alles over mindfulness? Je eigen stamboom maken?

Kies de cursus waar je altijd al meer over wilde weten en doe de gratis en vrijblijvende proeflessen. 

 • Roos - over de cursus Beter fotograferen voor iedereen

  ''De reden dat ik de cursus fotografie volgde was dat ik behoefte had aan
  technische kennis en die heb jij mij geboden met deze cursus. Ik vind
  jouw uitleg in woord en beeld geweldig: duidelijk en inspirerend.''