Veelgestelde vragen

 1. Hoe werkt een cursus bij Etadoro?

Etadoro biedt online cursussen aan over diverse onderwerpen, die eenvoudig in gebruik zijn. Een cursus bestaat uit ongeveer 7 lessen. Elke les bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

 • een video van je trainer
 • een theorieles - deze kun je downloaden, maar je kunt ook een cursusboek kopen
 • een doe-opdracht
 • een quiz

Door te luisteren, kijken, lezen en het doen van een opdracht, kun je het lesmateriaal optimaal tot je nemen.  

 1. Wat kost en cursus bij Etadoro?

De meeste cursussen van Etadoro zijn er vanaf 55 euro. Je kunt tevens een apart cursusboek bij bestellen vanaf 19,30 euro (inclusief verzendkosten). Tenslotte is er, verschillend per cursus, persoonlijke begeleiding mogelijk. Dit start vanaf 25 euro afhankelijk van de cursus. Je kunt de prijzen terugvinden bij de verschillende individuele cursussen en je kunt altijd bij bestellen op een later moment.    

 1. Hoe kan ik betalen?

Je betaalt een Etadoro cursus of cursusmateriaal via iDeal of Bancontact. Je betaalt de kosten van de cursus of het aanvullende cursusmateriaal in 1 keer. 

 1. Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, kun je tot 2 weken na aanschaf van je cursus, je geld terugkrijgen. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar de klantenservice (info@etadoro.nl) met vermelding van de reden.

 1. Hoe meld ik me aan voor een cursus?

Wanneer je een cursus hebt gekocht ontvang je een mail met een link. Wanneer je op de link klikt dien je een account aan te maken. Bij een volgende keer kan je met je gegevens inloggen. Vervolgens kun je de cursus starten. Heb je vragen over het aanmelden voor een cursus? Wij helpen je graag! Je kunt een mail sturen naar info@etadoro.nl of je kunt bellen met de klantenservice: 035-6925210 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 1. Waarom zou ik een online cursus doen?

Het grote voordeel van een online cursus is dat je deze kunt doen waar en wanneer je maar wilt. En in je eigen tempo. Je hoeft dus geen rekening te houden met vaste cursusmomenten, die je wellicht niet uitkomen, of voor jou moeilijk te bereiken zijn.

 1. Waarom zou ik een online cursus bij Etadoro doen? 

Het grote voordeel van de online cursussen van Etadoro is dat ze heel gebruiksvriendelijk en gevarieerd zijn. Daarnaast kun je tijdens de cursus persoonlijk begeleid worden door je trainer en kun je eenvoudig ervaringen uitwisselen met je medecursisten.

 1. Welke voorkennis heb ik nodig voor een online cursus?

Om een Etadoro cursus te doen, hoef je geen voorkennis te hebben over het onderwerp. De cursussen zijn inleidend in het onderwerp en door iedereen te volgen. Ook hoef je absoluut geen uitgebreide computerkennis te hebben. 

 1. Hoe lang duurt een cursus?

Bij een gemiddeld lestempo van 1 les per week, duurt een cursus ongeveer 2 maanden. Je kunt echter zelf het lestempo bepalen en de cursus doen waar en wanneer je maar wilt. U heeft na aankoop 2 jaar toegang tot uw gekochte cursus.

 1. Waarom zou ik een cursusboek bijbestellen?

Bij elke les kun je eenvoudig de bijbehorende theorie downloaden. Mocht je het fijn vinden om van papier te lezen en aantekeningen te maken, is het aan te raden om het cursusboek te bestellen. Het cursusboek is ook handig om als naslagwerk te hebben na afloop van de cursus.
Je kunt het cursusboek overigens ook gedurende de cursus nog aanschaffen, als blijkt dat je het toch handiger vindt.

 1. Kan ik een cursusboek ook los kopen?

Ja, het is mogelijk om een cursusboek los te kopen. Hiervoor dien je de cursus te selecteren waarvan je het boek wilt kopen. Je klikt vervolgens aan dat je het cursusboek wilt. Je kunt het cursusboek vervolgens met iDeal of Bancontact betalen.

 1. Ik kan niet inloggen, wat nu?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Je dient hiervoor je e-mailadres in te vullen en ontvangt een dan een e-mail met een speciale link, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Lukt het je dan nog niet om aan te melden, kun je ons een e-mail sturen (info@etadoro.nl) of bellen naar 035 6925210 (lokaal tarief).

 1. Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Je kunt je vragen en opmerkingen sturen naar info@etadoro.nl. Wij zullen binnen 72 uur reageren op je bericht. De telefonische klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 035-6925210 (lokaal tarief). 

 1. Wanneer ontvang ik het Etadoro cursuscertificaat?

Als je je cursus succesvol hebt afgerond, kun je je Etadoro certificaat downloaden.

   15. Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

Alle informatie en een stappenplan voor het gebruiken van de cadeaubon vind je op deze pagina